Gyerekként kerülhetett oda - nem tudott róla!

Megdöbbentő! Fülében kínozta tejfoga 33 éve a férfit

Évtizedeken át látogatta a fül-orr gégészetet, mert szörnyű fájdalmai voltak, le is százalékolták. Most derült ki, mi volt a kínok oka...

2010.10.20 10:29ma.hu - Fotó: AllVoices

A 47 esztendős Stephen Hirst most tudta meg, mi miatt kellett évtizedeken át szenvednie, annyira, hogy még le is százalékolták, hiszen nagyon gyakran gyötörte fejfájás és fülfájdalom.

Fotó: All Voices

A brit férfi ismét a klinikán járt, ahogyan tette ezt az elmúlt években már rendszeresen, amikor az egyik orvosnő mikroszkóppal megvizsgálta a fülét.

Ekkor derült ki, hogy Stephen fülébe egy tejfog van! Természetesen azonnal megszabadították a férfit a hallójáratba került fogtól, mely éveken át szenvedést okozott neki.

Hirst rádöbbent, hogy kisiskolásként egy alkalommal beverte az állkapcsát. Leesett a pad tetejéről.

Ekkor üthette meg úgy magát, hogy a fogát valószínűleg beszippantotta a hallójáratba. 33 év kínlódás után most végre fájdalommentesen élhet a közel 50 esztendős férfi....

Mit ér meg a fehér mosoly?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.