Ügyész-jelölt és fotómodell is szerepel a show-ban

Bizarr: Maffiózógyerek költözött a Big Brother-házba!

Egy ismert olasz bűnöző fia is szerepel a Big Brother (Nagy Testvér) valóságshow olasz változatának hétfőn indult 11. évadjában.

2010.10.19 10:29MTI

Újdonságnak a villába bezártak magasabb végzettsége számít - hangzott el az Itáliában Grande Fratello néven sugárzott sorozat sajtótájékoztatóján.

Eddig egyszerűbb származású, főleg délolasz versenyzők lakták az egész nap kamerákkal pásztázott televíziós otthont. A 2000-ben kezdődött olasz Nagy Testvér mostani résztvevői között többen egyetemet végeztek, és angolul is tudnak - hangoztatta a hatodik éve műsorvezető Alessia Marcuzzi.

Minden másban a megszokott és eddig sikeresnek bizonyult sémákat követi az olasz valóságshow. Most is 250 ezer euróval díjazza azt, aki a legtovább bírja, és az utolsó napig a villában marad anélkül, hogy a tévénézők kiszavaznák.

A tavalyi kiadás rekord ideig, 134 napon át tartott, az idén még hosszabbra tervezik. A hétfő este a villába belépett 16 résztvevő a mai olasz fiatalok világát igyekszik képviselni. A lányok között van fotómodell és az ügyészi szakvizsgára készülő is.

A fiúk között van fizikai munkásból lett szépfiú, a Máltai Lovagrend tagja és a nápolyi alvilág ismert egyik ismert vezérének a fia is. A legidősebb versenyző 37, a legfiatalabb 24 éves.

A Berlusconi televízióbirodalmához tartozó Canale 5 csatorna hétfő esténként adja a Nagy Testvért, a többi napon Rupert Murdoch olasz adói sugározzák, egyenesben közvetítve a villa életét.

A legnézettebb olasz sorozatnak számító Grande Fratello legutolsó győztesének kikiáltását 7 és fél millióan látták, ez 35 százalékos nézettségnek felel meg.

A Nagy Testvért soha semmi nem szakította meg. A show-t, 2009 februárjában, még a gépekkel életben tartott Eluana Englaro eutanáziájának a többi adón azonnal közölt híre sem állította le. A Big Brother elleni tiltakozásaként a Canale 5 akkori hírszerkesztője lemondott.

Eltemették a Big Brother-t

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.