Nézőcsúcsot csiholtak a homoszexuális versenyzők

Rekordot döntött a Big Brother döntője Brazíliában

Világrekord született a brazil Big Brother televíziós műsor döntője során, ugyanis csaknem 155 millió telefonhívás érkezett a valóságshow győztesének kiválasztására - közölte a Globo televíziós csatorna.

2010.04.01 15:15MTI

Ez volt az első alkalom, hogy a műsorban homoszexuális versenyzők is részt vettek. Végül egy olyan férfi győzött, akit a közönség többször is megrótt homofóbiája miatt.

Miután a műsor során kijelentette, hogy a heteroszexuálisok nem lehetnek AIDS-esek, az adásban elmagyarázták, hogyan terjedhet az immunrendszer betegsége.

A győztes 628 ezer eurót (170,1 millió forint) vihet haza. A Big Brother során a bekamerázott házban élő résztvevők mindennapjait heteken keresztül éjjel-nappal filmezték. A közönség döntött arról, kinek kell a játékot bejeznie és hazamennie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.