"Itt van a valóság, nem a Big Brother házban"

BB Évi nem szökött meg, mert ott sem volt!

Napokon belül dönt a bíróság Párkányi Évi sorsáról - A Big Brother egykori sztárjáról elterjedt a hír, hogy a fővárosból visszakerült a kaposvári kórház zárt osztályára, de innen megszökött. Mint kiderült, ez nem igaz.

2009.04.02 07:10ma.hu

BB Évi édesanyja lát esélyt a lánya felépülésére - A legutóbbi hírekkel ellentétben Évi nem szökött meg a kaposvári kórház zárt osztályáról: ott sem volt. Mentő vitte Budapestről Kaposvárra, a helyi intézményből pedig kiengedték. A pszichiátria főorvosa nem kívánt nyilatkozni, de a betegek szerint Évi valóban ott járt múlt héten, viszont nem szökött meg. Ez nem zárt osztály, az van itt, aki akar, őt pedig egynapos ambuláns kezelésre hozták be.

A BB-sztár édesanyja, Terike szerint Évi nincs abban az állapotban, hogy bármiről döntsön - ezt az orvosszakértői vélemény is megerősítette. A bíróság dönt egy-két napon belül arról, kizáró vagy korlátozó gondnokság alá helyezik-e. Mamája szerint meg kell gyógyulnia, hogy átlássa, itt van a valóság, nem a Big Brother-házban. Kint kemény világ vár rá.

Évi egyébként már nem lakik vele, most nagymamájánál él. Az anya szerint vannak a lányának tiszta pillanatai, de a skizofrénia ilyen. Türelem kell hozzá - talán egy napon visszakapja azt a lányt, aki a valóságshow előtt volt - mondta Párkányiné Terike a Napi Ásznak.

A Big Brother egykori vidám győzteséről tegnap terjedt el a hír: megszökött a kaposvári kórház zárt osztályáról.

Miután Joshi Bharat nem sokkal korábban bejuttatta egy budapesti pszichiátriára és orvost szerzett neki, Évi állapotában pár nap alatt javulás mutatkozott.

Majd a hírek szerint menekülőre fogta a dolgot: cigarettát kunyerált és pénzt kért mindenkitől, ellehetetlenítette az intézményben tartózkodását. Ekkor került vissza kaposvári kórházba, ahonnan azonban eltűnt.

A valóságshow-sztár gyógykezelésének újraindítását egyébként Joshi Bharat kezdeményezte. Értesült arról, hogy Évi egy idegen ember gyámsága alá kerülhet.

Rokonai és édesanyja sem vállalta már a gondnokságot. Utóbbi azért nem, mert úgy érezte, nincs már semmilyen hatással a lányára és a dolog csak újabb összeütközéshez vezetne kettejük között.

Joshi Bharat úgy döntött, nem nézi tétlenül Éva leépülését, hiszen lehetne rajta segíteni. Az indiai lélekelemző behívta műsorába a sztárt, s számára már a beszélgetés elején kiderült, hogy Évi homokba dugja a fejét, nem akar tudomást venni a múltról.

Bharat kérdéseire a lány csak igennel vagy nemmel válaszolgatott. Amikor azonban Joshi megkérdezte, akarja-e, hogy segítsen rajta, határozott igen volt a felelet.

A műsorvezető ekkor vitette be egy fővárosi intézménybe és keresett orvost a számára. Párkányi Évi családja azonban a hírek hallatán kifakadt, mondván, ők mit sem tudtak az "akcióról".

Nagynénje a sajtóból értesült a dologról, és helytelenítette, hogy a családot nem tájékoztatták a történtekről, tulajdonképpen napokig nem tudták, hol van Évi. Azt azonban elismerte, ők valóban évekig küzdöttek, hogy a lányt kihúzzák a gödörből, de sajnos sikertelenül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.