Bizarr életközösségben él Gaby Dohm!

Férjével és szeretőjével tengeti napjait a Klinika Brinkmann doktornője!

Megdöbbentő - A Schwarzwald-i klinika egykori doktornője, Gaby Dohm a valóságban nem az a példamutató feleség, legalábbis, ha a jelenlegi szituációt nézzük...

Gaby Dohm és szerelmei képekben! képgaléria

2010.09.23 11:23ma.hu

A Klinika című, nálunk is hosszú éveken át vetített és igen kedvelt sorozatban a csinos Gaby Dohm Brinkmann professzor felesége volt - Christa karakterével, Klausjürgen Wussow oldalán nézők ezreinek kedvencévé vált.

A valóságban azonban a 66 esztendősen is mutatós színésznő nem csak egy férfit boldogít!

További képek Klinika-hősökről! - Életképek: Gaby Adalberttel (jobbra) és Peterrel (balra)

1974-ben ugyan megházasodott, ekkor ment feleségül Adalbert Plica rendezőhöz, aki ma 72 éves. Csakhogy húsz évre rá megismerkedett a szintén szakmában dolgozó Peter Deutsch-csal, akibe beleszeretett.

A történet nem az átlagos módon végződött. Gaby Dohm ugyanis nem választott! Tizenhat éve él együtt Adalberttel és a ma 70 esztendős Peterrel, egy házban.

Mint a Frau Im Spiegel német lapnak elmondta: mindenkinek megvan a külön lakosztálya otthonukban.

Gaby Dohm bevallotta: annak idején egyáltalán nem jutott eszébe, hogy el kéne válnia a férjétől, de az új kedvesét sem akarta elveszíteni. Hármuk különös kapcsolatát a kölcsönös tisztelet és barátság mozgatja.

Olykor együtt főzőcskéznek, mulatnak. A hangulatos estékhez fia, a 31 éves Julian is csatlakozik néha.

Két pasival pihegett a magyar sztriptíz-sztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.