Talán le sem bukik, ha nincs a szerencsétlenség

Kínos - Szeretője várta a chile-i bányászt, neje nem akart megaláztatást!

Ha nem történik meg a bányaszerencsétlenség, talán nem is bukik le egyhamar az a bányász, akit élete legkínosabb szituációja a felszínre hozatal után ért...

2010.10.15 15:29ma.hu - Fotó: The Sun
Marta, a bányász felesége

Két nőt szeretett egyszerre az utóbbi időben Yonni Barrios, az egyik bányász, aki 62 nappal ezelőtt a mélyben rekedt egy chile-i bányában, 32 társával együtt. Ha nem jön közben a bányaszerencsétlenség, a hűtlen férfi talán le sem bukik.

Így azonban meglehetősen kínosan érezte magát, amikor a mentőakció során felhozták a felszínre....

Igaz, a kettő helyett csak egyik nő várta: a szerető. Felesége már a szerencsétlenség időpontjában értesült arról, hogy megcsalták, hiszen ő és a kétségbeesett szerelmes is rémülten sietett a helyszínre...

Marta Salinas,
a feleség és Susana Valenzuela mindketten Barrios sorsa felől érdeklődtek, ekkor derült ki, hogy mi is történt az elmúlt hónapokban...

A hozzátartozóknak felállított szálláshelyen össze is veszett a két asszony, egymásnak estek, másoknak kellett szétválasztaniuk őket.

A mélyben rekedt bányász persze megtudta, mi zajlott a felszínen, és meglehetős zavarban várta a szabadulását.

Susana, Barrios szeretője

Amikor Barrios-t felhozta a mentőkapszula, csak a szeretője borult a nyakába, noha ő megüzente mindkét asszonynak, hogy legyenek jelen. Visszafogottan ölelte Susanát, miközben arra gondolt, mikor zúdítja rá haragját a felesége.

A bányász neje azonban otthon maradt, és nem is csinált titkot belőle: nem hitte volna, hogy a férje még ilyet mer kérni, hogy legyen ott a megmentésénél.

Ő tisztességes asszony, még a fiai is furcsán néznének rá, ha a szerető mellett drukkolva várná Barrios felszínre hozatalát. Neki nem volt szüksége megaláztatásra - szögezte le az 56 éves Marta Salinas.

Hozzátette, természetesen örül a bányászok szabadulásának, de tőle nem várhatták, hogy odamenjen a helyszínre.

A legerősebb bányász érhetett először felszínt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.