Horrorrá vált egy New York-i iskolai kirándulás

Halott osztálytársuk agyára bukkantak amerikai diákok

Horrorrá vált egy New York-i iskolai osztály kirándulása: a diákok a városi hullaházat keresték fel, ahol azonban balesetben elhunyt egykori osztálytársuk agyára bukkantak.

2010.10.05 15:33MTI

A szerv egy konzerválóanyagot tartalmazó üvegben volt. Az üvegen a 17 éves fiú neve alatt felirat állt, amely szerint "Ez történik, ha valaki alkoholos befolyásoltság mellett a volán mögé ül". A szülők panaszt nyújtottak be a város ellen.

A New York Daily News című lap szerint az igazságügyi orvostan munkatársai elmulasztották a szülők engedélyét kérni gyermekük agyának eltávolításához. A balesetet okozó autóban az elhunyt fiú ráadásul is az anyósülésen ült, és a vizsgálatok megállapították, hogy a sofőr sem fogyasztott alkoholt. Lelkészük unszolására a szülők végül exhumáltatták fiúk holttestét, hogy az aggyal együtt temethessék el újra.

Az eset már 2005-ben történt, de a bíróság még mindig dolgozik az ügyön. A kiránduláson meglepő felfedezést tevő diákok között volt az áldozat barátnője is. Sok tanulót annyira megráztak a látottak, hogy azonnal telefonáltak szüleiknek, és megszakították a kirándulást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.