Erős Antónia különleges ajándékot kapott

40 éves lett az RTL csinos híradósa

Erős Antónia ma ünnepli 40. születésnapját. A híradós műsorvezető a Reggeliben mondta el, hogy idén kivételesen hatalmas bulit csapnak.

2010.10.02 18:50rtlbulvar.hu

Antónia elmondta, hogy mivel nem különösebben édesszájú, ezért arra kérte a barátait, ne cukormentes édességekkel ajándékozzák meg, szívesebben veszi a különlegességeket. Antónia egyébként nagyon szeret ajándékot kapni, és leginkább az ajándékutalványokat tartja praktikusnak, hiszen ezeket olyan dologra fordítja, ami igazán tetszik, vagy jól áll neki.

A kétgyerekes anyuka természetesen mesélt az ikreiről is. A picik elmúltak egy évesek, már járnak, így állandó felügyeletet igényelnek. Náluk inkább a kislány az, aki tele van kék-zöld foltokkal, de Antónia nem aggódik, hiszen ez így van rendjén ebben a korban, és a gyerekeknek meg kell tanulnia, hogy mi a veszélyes. AZ ikrek személyisége teljesen eltérő, inkább Matyi a higgadtabb és jobban elbíbelődik a játékaival, Szonja pedig cserfes és „életveszélyes”- mondta viccesen Antónia.

A gyerekek már egyre inkább elszórakoztatják egymást, de azért vannak torzsalkodások is, néha bizony összekapnak. Anyukájuk szerint ez is jól jön majd később, mire közösségbe kerülnek, nem éri őket váratlanul, hogy néha meg kell védeniük magukat, illetve osztozni kell másokkal a játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.