Szellő István és az édes gondok

Szellő István: Erős Antónia kisimult az anyaságtól

Szellő István és Erős Antónia érthetően nagyon jó viszonyban vannak, hiszen több mint egy évtizede munkatársak, és nagyon jó barátok.

2009.12.31 12:24Tabu tv

Antónia nemrég adott életet lányának, most egy kicsit babázik, mielőtt visszatérne a képernyőre. Szellő a Tabu Tv videójában elmeséli, hogy úriember révén virággal kedveskedett a kismamának, és beszámol a babáról és az Antóniánál tett látogatásának részleteiről!

A sztárfestés című sajtótájékoztatón kapták lencsevégre Szellő Istvánt, ahol August Bario művész ötlete alapján ismert emberek által készített festmény is bemutatásra került. A képet, melyet elárvereznek és a bevételt az Erős Antónia által létrehozott, cukorbetegeket megsegítő, Egy csepp figyelem alapítvány javára. Erős Antónia szerint Szellő már-már nagykövete az alapítványnak, természetesnek tartják, hogy jó kollégákhoz híven segítenek egymásnak, ahol csak tudnak.

Szellő István különböző rendezvényeken népszerűsíti, kelti jó hírét a nemes ügynek és magának az alapítványnak. „Amikor én jótékonykodok, akkor Antóniától kérek tanácsot, mert ebben a részben nagyon otthon van: hogy hol van jó helyen az a pénz, vagy az ajándék” - meséli a tabutv.hu riporterének a híradós. Szellő István a tabu tévé riporterének kérdésére válaszolva elmondta, hogy Antóniának a babavárás során nem sok mindent tudott tanácsolni az anyasággal kapcsolatban, viszont a szülői szerepről már tudna mesélni.

Úgy érzem, hogy egy apa a későbbiekben tud bánni a gyerekeivel, amikor már mozognak. Nagyon édes egy bébi, de a bébik igazán az anyukához vonzódnak. Persze érzik a papa jelenlétét, de ahogy mondják, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Ezek persze édes gondok.” István természetesen már volt Antóniánál babanézőben, elmondása alapján a kislány nagyon hasonlít anyukájára. Azt vette észre, hogy nagyon megnyugtatta Antóniát az anyaság, még kisimultabb lett, mint valaha. - osztotta meg a Tabu Tv-re klikkelőkkel a híradós.

script type="text/javascript" src="http://www.tabutv.hu/js.php?video=szelloistvan_erosantoniarol">

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.