Nem tudja még, lesz-e apás szülés

Ikreket vár Erős Antónia!

Az utóbbi hetekben már fel-felröppent a hír, hogy a csinos híradós nem egy, hanem két babát hoz hamarosan a világra - Erős Antónia ezt most meg is erősítette!

Erős Antónia a nőiességre esküszik! képgaléria

2009.07.10 07:40ma.hu

Egy hónapja köszönt el kollégáitól és a nézőktől - Erős Antónia elárulta, hogy egyszerre két babának örülhetnek a férjével! A híradós ikreket vár, eddig óvatosságból nem erősítette meg az információt. Azt egyelőre nem tudja biztosan, hogy csak lányok, csak fiúk vagy mindkettő érkezik-e a családba.

Orvosára, férjére és saját érzéseire fog hallgatni az apás szülés kérdésében - véli Antónia, nem akar ebben előre dönteni. Most arra koncentrál, hogy változatosan étkezzen, minél több gyümölcsöt, zöldséget fogyasszon. Cukorbetegsége miatt különösen figyelnie kell az étrendjére. A rosszullétek elkerülték, de mostanában több pihenést igényel - árulta el Antónia a Napi Ásznak.

Erős Antónia márciusban osztotta meg az örömteli hírt az RTL Klub hírigazgatójával - már öt hónapos terhesen.

Egy ideje persze pletyka szintjén már téma volt, hogy a híradós gyermeket vár, de Antónia korábban titkolta a dolgot.

Nem véletlenül, hiszen nem akart semmit sem elkiabálni. Férjével igen sokáig vártak gyermekre.

Erős Antónia cukorbetegsége sem könnyítette meg a helyzetüket. Komoly komplikációk léphettek volna fel a várandósság kezdetén.

A csinos híradós harmincas évei végén lesz anya, méghozzá mindjárt kétszeresen.

Mint mondta, a szűk családdal is csak azután tudatták párjával az örömhírt, hogy már letelt a harmadik hónap.

Antóniának fokozottan vigyáznia kell magára. Mivel igen energikus nőnek tartja magát, aki rendszeresen sportol is, furcsa volt számára a visszafogottabb tempó.

Fáradékonyabb, aluszékonyabb lett, ám ez az állapottal jár. Erős Antónia ikrei várhatóan augusztusban jönnek majd a világra.

Saját szoptatószobát kap majd Erős Antónia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.