Sörivás - lehetetlen szívószállal

Dér Heni: A gólyatáborban sz_rrá szívattak!

Ismertsége miatt duplán kapta az ívet: sört kellett innia egy lehetetlen szívószállal egy lehetetlen helyről, de a csapat érdekében bizony folyt az alkohol...

2010.09.26 09:46tabu.tv

A fekete hajú szépség nem tudott túl sokat megosztani velünk egyetemi bulijairól, mert sajnos mindkét iskoláját levelezőn végezte el, de a gólyatábor azért emlékezetes volt számára."Igen sajnálom, hogy levelezőin végeztem a sulit, mert így kimaradtak a nagy bulik, az évfolyamtársaim pedig többnyire idősebbek voltak nálam.

Az első gólyatáborom volt egyben az utolsó is, de nagyon emlékezetes maradt. Konkrétan sz*rrá szívattak." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Sugarloaf énekese aki kénytelen volt egyedül mesélni a fősulis bulikról, mert az együttes többi tagja "nem szalonképes" hivatkozással elkerülte a kérdést.

A szokásokhoz híven Dér Heni gólyatábora is alkohollal és sok őrültséggel telt, a csapat érdekében folyt az alkohol és talán az ismertsége miatt hamarabb jutott eszébe a neve mindenkinek.

"Sört kellett innom időre szívószállal, ezzel nem lett volna semmi baj, de a szívószál annyira vékony volt, hogy alig lehetett vele inni, többet értem volna el ha simán magamba öntöm, de ez még nem volt elég mert ketten kellett csinálni ezt az attrakciót, a sör a másik ember lába között volt és vicces pózokban kellett kiinni..." - nevet fel a Tabu Tv videójában Dér Heni, aki a Tabu Tv közönségtalálkozóján mesélt a gólyatábor okozta extrém élményekről.

A Megasztár döntőse egyébként a soriváson kívül még románcba is bonyolódott a gólyatábor során, de a hirtelen érzelmek hirtelen el is múltak.

"Sok új arccal megismerkedik az ember ilyenkor, nekem is sikerült egy pár évvel idősebb sráccal, de harmadnap már szakítottam is vele és folytatódott tovább a gólyatábor!" - mondta el a Tabu Tv riporterének a Sugarloaf énekesnője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.