Újra iskolapadba ülne az énekesnő

Dér Heni unatkozik - politikát akar!

A Szerbiából származó gyönyörű énekesnő furcsa kijelentést tett: politika tudományt fog tanulni - Dér Heni ennek ellenére mindenkit megnyugtat: nem szeretne politikus lenni, csupán azért jelentkezett erre a szakra, mert érdekli a téma és ráadásul unatkozik is.

2010.01.06 14:30Tabu tv

A Sugarloaf énekesnője nem akar Washingtonba utazni, legalábbis nem akar ott politizálni, de ennek ellenére valóban érdekli őt ez a világ.

"Pécsre jelentkeztem politikatudományra, nem azért, mert politikus szeretnék lenni, hanem azért, mert érdekes témának tartom, és mert épp unatkozom"
- meséli a tabutv.hu riporterének Dér Heni, akit valóban érdekel a politika.

"Nem szeretnék politikával foglalkozni, de ha mégis így alakulna, akkor sem Magyarországon kezdenék bele. Ennek ellenére valószínűleg én nem szeretnék ezzel foglalkozni, csak megcsinálom. Ebben a válságos időszakban, amikor az ember olyan nehezen talál egyáltalán munkahelyet, akkor miért ne lehetnék két diplomásan is munkanélküli?" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel gondolatait Dér Heni, aki otthon a négy fal közt egyáltalán nem politizál.

Tóth Szabi a Tabu Tv internetes videójában szellemesen még azt is megjegyezte, hogy szívesen látná Henit Barack Obama amerikai elnök székében is.

Győzedelmeskedett Dér Heni - de miben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.