Hóbicajjal száguldottak!

Dér Heni győzedelmeskedett!

Bátrak voltak a hírességek Obertauernben, csak úgy száguldottak a hóbicajjal.

2009.12.19 11:39rtlbulvar.hu

Immár hagyomány, hogy a SportKlub televízión kéthetente golfműsort készítő Golf″ producere, Oltványi Tamás karácsony előtt a legismertebb és leghóbiztosabb osztrák üdülőhelyre, Obertauernbe különleges téli sportolásra hívja a hírességeket.

Ebben az évben sem volt ez másként, ráadásul a különleges időjárás csak érdekesebbé tette a kihívást. Soha ennyi celeb nem izgult a több, mint 500 kilométeres út során, mint most: az Alpokban a zöldellő réteken békésen legelésző tehenek december közepén meglehetősen bizarr látványt nyújtottak. A magyar hírességek döbbenete csak fokozódott, amikor elérték az 1600 méteres magasságban levő falucskát – ahol komoly tél és nagy hó várt őket.

Érthető, hogy a golfozásban már komoly jártasságot szerzett Kovács Ági olimpiai bajnok először hógolfozni indult a táncos lábú Katus Attilával. Ismeretes, hogy idén januárban Obertauernben rendezték meg a II. Hógolf Világbajnokságot, így e különleges sportban már komoly jártassága van a hóparadicsomnak. A többi magyar celeb is bizonyította, hogy lehet rájuk számítani még akkor is, amikor ismeretlen téli sportokat kell kipróbálni. A legnagyobb sikert a teljesen új sportág, a havas biciklizés aratta. A kerékpárszerű sporteszköznek természetesen nincsen kereke, helyette rövid síléceken kormány segítségével lehet levezényelni a meredek lejtőkön.

Az celebek rögtönzött versenyét nagy meglepetésre Dér Heni nyerte. Az énekesnő teljesítményének értékét az is növeli, hogy korábban még soha nem volt lábán síléc!

A mély havas síelésben Tóth Gabi énekes, a szánkózásban pedig Debreczeni Zita, míg a síelésben Világi Péter, a Havazin műsorvezetője lett a magyar celebverseny győztese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.