Röplabdban mérték össze az erejüket!

Dér Heniék homokban küzdöttek!

Mielőtt a zenei díjakért szállnak versenybe, röplabdában mérték össze erejüket.

2009.06.01 12:13rtlbulvar.hu

Homok és egy röplabdaháló – nem is kellett más ahhoz, hogy összemérjük a VIVA Comet legjobb együttes kategóriájának jelöltjeit ügyességben, hőtűrő képességben és persze sportosságban. Na és kellett még egy igazi hozzáértő bíró – Judy személyében, aki vállalta a nehéz feladatot, hogy pártatlanul értékelje a másik négy jelölt zenekar teljesítményét.

A röplabda-bajnokságból a No Thanx került ki győztesen – ám az, hogy a Comet-gömböt ki viheti haza június 4-én, egyelőre még egyáltalán nem dőlt el. Csak a pálmafák hiányoztak, a verőfényes napsütés, a forróság és a homok ugyanis adott volt a legjobb együttesek rögtönzött röplabda-bajnokságára.

A No Thanx, az Anti Fittnes Club, a Sugarloaf és az IdiotSide egymás elleni mérkőzésein a Groovehouse bíráskodott – Judy pedig hamar képbe került a szabályokkal.

– Mi csak ketten vagyunk, és Zsoltinak ráadásul volt régebben egy sérülése, ami miatt nem nagyon sportol, ezért döntöttünk úgy, hogy én leszek a bíró
– magyarázta a már három díjjal büszkélkedő énekesnő.

– A többi csapat nagyszerűen teljesített, én meg szépen lassan rájöttem a szabályokra!
– nevetett Judy, aki a bírói emelvényről követte nyomon a mérkőzést, és osztotta a tudnivalót a játékosoknak. A körmérkőzésekből a No Thanx került ki győztesen, nagyon szoros küzdelemben legyőzték először az AFC-t, majd a Sugarloafot is.

Az IdiotSide tagjai nem jutottak döntőbe, őket Tóth Szabiék ejtették ki a selejtezőben – a fiúk mindössze egy pontot szereztek, ám nem keseredtek el, hiszen ennél eggyel több jelölést tudhatnak magukénak. Igaz, nem is kell szégyenkezniük: Dér Heni gyakorlott strandröpisnek számít, ő sokat játszik, a csapat legtöbb pontját ő szerezte.

– Hosszú, verítékes küzdelem után hagytuk nyerni a feltörekvő nemzedéket, igaz, csak egyetlen ponttal
– magyarázta Tóth Szabi, a Sugarloaf frontembere.

– A Cometen viszont egészen biztosan nem adjuk ilyen egyszerűen az elsőséget! – tette hozzá Szabi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.