Egy hét után találta meg a rendőrség

Az ágy alá bújt az erőszakoló

Egy hét keresés után az ágy alól húzta ki a rendőrség azt a Dambovita megyei férfit, akit nemi erőszakért köröztek, áll a crimetime.ro oldalán.

2010.09.19 17:15manna.ro

Az elkövető a szomszéd település egyik lakójának ágya alá bújt, így remélve, hogy nem talál rá a rendfenntartó egység. Mindhiába. 

A férfi állítása szerint alkoholt fogyasztott aznap, amikor az utcán megtámadott, majd megerőszakolt egy 52 éves nőt. Elmondta, a rövid szoknyában autót stoppoló nőt hivatásos prostituáltnak nézte. 

A nőt megverte, megbecstelenítette, majd öntudatlan állapotban az úton hagyta. Az áldozatot súlyos állapotban szállították kórházba, ahol jelenleg is ápolják. 

Az elkövető ellen előzetes letartóztatást kérvényezetett a rendőrség, ha bűnösnek találják, akár tíz évig terjedő börtönt is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.