27 éve házasok

Feró, a családcentrikus csótány

Rocker a színpadon és családapa otthon, de ha a bőrgatyát a sarokba dobta, nem bújik azonnal papucsba. Nagy Feró és felesége már 27 éve házasok!

2010.08.29 15:45MTI

Ági, Feró felesége nem rajongott a Beatrice-ért. Barátai és osztálytársai voltak oda Feróért, ő csak elkísérte őket egy autogramkérésre.
 
Az első találkozáskor azonban semmi különöset nem érzett a “fura fickó”iránt, szerelmük csak lassan, hónapok alatt bontakozott ki. 

2 és fél év együttjárás után pedig jött az első baba. És bármennyire is a nemzet csótánya, meg vadnak is született és örök lázadó, mégis elmentek a házasságkötő terembe! 

Nem volt nagy buli, Feró szülei pedig nem is tudtak az esküvőről, pedig már 38 éves volt.

Nézze meg a Fókusz riportját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.