Fájdalmai miatt szabadulna a szilikontól

Heidi Montagnak mégse kell a gigamell

Heidi Montag légiesen karcsú testéhez az anyatermészettől "légiesen karcsú" melleket kapott. Alig egy éve óriási implantátummal növelte meg a méretet, de úgy tűnik, újra kés alá kell feküdnie.

Heidi Montag a strandon mutatta meg a testét! képgaléria

2010.08.27 17:29ma.hu

Heidi Montag visszakéri a régi implantátumait, amik DD-s méretű melleket varázsoltak neki. Tavaly november végén feküdt másodszor a plasztikai sebész kése alá. Akkor a kicsinek talált mellek helyett G-kosaras méretet rendelt, és úgy gondolta, később akár még egy méretet növelne rajta, hogy még szexibb legyen.

A terv azonban füstbe ment, amikor Heidi rájött, már a G-s pótlékok is olyan fájdalmakat okoznak a testében, amin semmilyen fájdalomcsillapító nem segít. „Rettenetesen aggódom miatta. Fájdalomcsillapítókat is szedtem, de nem használtak, ezért megálljt parancsoltam magamnak, ez nem járható út.

Az átalakulás fázisai a kezdetektől napjainkig

A gigamellek a fájdalmak mellett egyéb kellemetlenségeket is okoznak neki: nem tudja például átölelni négy kutyáját, nem viselhet konfekcióruhát, de a legjobban az bántja, hogy a fitnesz megszállottjaként képtelen ekkora cicikkel edzeni.

Képtelen vagyok a hétköznapi életre!” – panaszolta el a Life & Style magazinnak. „Vissza akarok térni a normális életbe” – folytatja Heidi, aki tavasszal még büszkén pózolt egy új víziparadicsom megnyitóján, de most úgy érzi, foglyul ejtette a saját teste.

Ez azonban nem lesz olyan egyszerű, mint eredetileg hinnénk, hisz egy ilyen műtéthez maximális bizalom kell az orvos iránt. Heidinek most az a legfontosabb, hogy új plasztikai sebészt találjon, mert aki a korábbi két műtétet végezte, és akiről a sztár úgy nyilatkozott, hogy „mindent tud a munkájáról”, alig egy héttel ezelőtt tragikus balesetben elhunyt.

Heidi Montag szerelmes magába, de barátai nincsenek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.