A kánikula ellen frissítőt a koporsóba is

Fridzsiderrel szerelték fel a koporsót

A kánikula és a divat nem éppen hétköznapi koporsók készítésére sarkallt néhány Piteşti megyei temetkezési vállalkozót: fridzsiderrel szerelték fel koporsóikat.

2010.08.10 11:00manna.ro

Az üzletemberek azt mondják, a koporsókkal nem kilógni akarnak a sorból, hiszen, főleg kánikulában, a hűtőberendezés elengedhetetlen még a halottaknak is. 

"A fridzsiderrel ellátott berendezést bármelyik koporsóra fel tudjuk szerelni. Hőszabályozó segítségével befolyásolni tudjuk a koporsóban lévő hőmérsékletet, akár zéró Celsius fok alá is tudjuk vinni pontosan úgy, mint egy hűtőszekrénynél”, magyarázta az egyik temetkezési vállalkozó képviselője, Ionel Dumitrache. 

Az üzletember elmondta, 1500 és 3000 eurót fektetett egy-egy ilyen koporsó elkészítésébe, de nem bánja. A fridzsiderrel felszerelt koporsófödelek ára 150 és 250 lej között mozog.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.