Férjével és lányával költözött a fagy világába

Konta Barbi Szibériába száműzte magát

Hat évvel ezelőtt a családot választotta a karrier helyett, de nem bánta meg a döntését, és egészen új világ nyílt meg előtte - mondta el Konta Barbara a tv2 képernyőjén.

2010.08.06 17:34ma.hu

Konta Barbara éveken át volt része a mindennapjainknak, a Barátok közt Hoffer Esztereként, aztán hat évvel ezelőtt szinte teljesen visszavonult. Pár hónappal a távozása után még felbukkant az egyik ismert férfimagazinban egy topless-sorozattal, és abban az évben elnyerte „az év mellei” címet, de azóta jóformán semmit nem tudtunk róla.

Barbi azonban nemrégiben újra megjelent a képernyőn, mégpedig 15 hónapos kislányával, Franciskával vendégeskedtek a tv2 Babavilág című műsorában.

Barbara elmesélte, hogy Franci rendkívül eleven kislány, amiben inkább az apjára hasonlít, mint édesanyja gyermekkori önmagára: csak tiniként nőtte ki a „leülteted és ott marad” típust. A kötöttségeket nagyon nem szereti, nem lehet őt tartósan se babakocsiba, se hintába, de még etetőszékbe se rakni, állandóan mozgásban kell lennie – tette hozzá az ifjú anyuka.

Fotó: mycelebs.hu

Az elmúlt évekről elmondta, jó döntésnek bizonyult irányt váltani, a Barátok közt után rendeződött a magánélete és egy nyugodtabb időszak vette kezdetét, ám ezt nem sokáig élvezhette. Németh Norbert focistával épphogy elkezdték élvezni a házaséletet, máris kiderült, úton van Franci, és alig szokták meg az új családtagot, amikor Norbert ajánlatot kapott egy szibériai focicsapattól.

Konta Barbara elmondta, egy pillanatig nem merült fel bennük, hogy ezt vissza kellene utasítani, annak ellenére, hogy a kislányuk akkor még csak 3 hónapos volt.

Másfél hónap különélés azonban épp elég volt, így Barbi egy 4,5 hónapos csecsemővel, bőröndökkel, babahordozóval felkerekedett, és több órányi, átszállásokkal tarkított repülőút után megérkezett férjéhez, akivel első körben 2 hónapot töltöttek, most pedig végleg újra összeköltözött a család.

Konta Barbi férje mellett akar maradni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.