Tizenhét éves fiú akart az életére törni!

Szörnyű emlék - Konta Barbarát kis híján megölték

Nem fenékig tejfel egy sztár élete - Az ismert embereket a siker és sok szép élmény mellett olykor komoly fenyegetések is érik. Vannak rajongók, akik nem tudják, hol a határ...

2009.06.25 08:50ma.hu

Ördög Nóra szerencsésnek tartja magát, mert többnyire leveleket kap, egyszer fordult elő, hogy egy férfi személyesen megkereste.

Ha hívogatják telefonon, általában szuszognak, és nem szólnak bele, de ez ritka. Nórinak egy férfi sms-t is szokott írni, horoszkópot akar neki készíteni, ezzel ostromolja.

Konta Barbara,
a Barátok közt egykori sztárja azonban pár éve alaposan megrémült - hajszálon múlott az élete. Egy őrült rajongója 2002-ben meg akarta ölni. Csak azért nem tudott Barbi életére törni, mert a tervezett gyilkosság előtti estén elfogták: egy 17 éves diák volt!

Emberölés előkészületének alapos gyanújával eljárás indult ellene, szüleinek lakásán megtalálták a rendőrök a fegyvert, a fiú vallomást is tett - adta hírül a Hot! magazin.

Ördög Nóra és Konta Barbara magánélete jelenleg kiegyensúlyozott.

A Szombat esti láz csinos műsorvezetője pár hónappal ezelőtt szakított férjével, Kristóffal, akivel tavaly nyáron hivatalosan is összekötötték életüket.

Házasságuk csupán négy hónapot bírt ki, de mint kiderült később, már jóval korábban gondok voltak a kapcsolattal.

Nóra jelenleg a nyuszis magazin fotósával, Nánási Pállal él boldogan.

Szerelmüket nem kezdte ki a sajtó, noha kezdetben sokan azzal vádolták a sztárt, hogy félrelépése miatt válik el a férjétől.

Pedig a hírek szerint korábban éppen a párja csalta meg többször is a szép műsorvezetőt.

Konta Barbara pedig decemberben édesanya lett.

A Barátok közt egykori Hoffer Esztere és párja, Németh Norbert focista a Franciska nevet adta kislányának. Magánéletéről a sorozatból való kiszállása óta a sztár keveset nyilatkozik.

Konta Barbi tavalyelőtt júniusban kötött házasságot a kedvesével. Szűk körben tartották az esküvőt, egy exkluzív budai étteremben.

Barbara párja, a Vasas labdarúgója nemrég a hideg Szibériába igazolt, sokkal erősebb bajnokságban futballozhat, mint a magyar NB I. Ezért a család úgy tervezi, hogy három évet Oroszországban tölt.

Konta Barbi a férje mellett akar maradni - költözik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.