A távkapcsolatot nem vállalták!

Békében vált szét a színészpár

Nem haragban váltak el egymástól, de a távkapcsolatot nem vállalták.

2010.07.31 19:45Kiskegyed

Másodszor is szakított a Jóban rosszban sztárja, Baronits Gábor és szintén színész kedvese, Gonza Kata - tudósít a Kiskegyed.hu.

Kata ősztől a tanulmányai miatt itt hagyja a fővárost, és mivel nem hisz a távkapcsolatokban, jobbnak látta, ha szakítanak Gáborral.

A pár már hónapok óta együtt élt, így a legnehezebb feladat a különköltözés volt.

„Nem váltunk el haragban, beszélőviszonyban vagyunk. Nem könnyű, de most itt a nyár és próbálok nem gondolni erre, inkább sokat vagyok a barátaimmal, bulizok, pihenek. Egyik kedves ismerősöm kihívott magához Miamiba, remélem lesz lehetőségem meglátogatni még ősz előtt. Az első szakításunk után néhány héttel nagyon hiányoztunk egymásnak, lehet, hogy most sem lesz ez másképp. Én még reménykedek". - írja a Kiskegyed.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.