Budai Zsuzsi párja mobiljába is belenézett

Csak tréning szoktatja le a féltékenységről a magyar modellt?

Budai Zsuzsi, aki mostanában pótmamaként is kipróbálja magát kedvese gyermekei mellett, megdöbbenve tapasztalta, hogy nem tud uralkodni magán.

2010.07.14 08:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A szépség, aki előző évben megnyerte a Miss Universe Hungary választást, a Reggeli című műsorban beszélt arról: jelenlegi párjának már négy gyermeke van, és ő igyekszik jó pótmamájuk lenni. Különösen a kislányok felett anyáskodik, a fiúkat inkább barátként kezeli.

Gondoskodik a háziállataikról is. Ugyanakkor Budai Zsuzsi felfedezte magán, hogy egyre gyakrabban tör rá a féltékenység! Fél éve vannak együtt, és korábban nem volt rá jellemző, hogy gyötri a zöld szemű szörny. Még a párja telefonjába is benézett egyszer. De erről már leszokott - állítja a modell.

Zsuzsi önismereti tanfolyamon szeretné tökéletesíteni magát, hogy legyőzze féltékenységét. A szépség elmondta: kedvese majdnem húsz évvel idősebb nála, és ő inkább az élet csalódásaitól félti Zsuzsit - adta hírül a Napi Ász.

Budai Zsuzsa nemrég Orosz Barbi műsorában mesélt arról, szerinte mi az alapja egy jó kapcsolatnak. A szépség véleménye szerint akkor semmiképp sem működhet hosszú távon, ha az ágyban nem passzolnak a dolgok.

A szerelem ehhez kevés, és ha nincs összhang, az előbb-utóbb megcsaláshoz vezet. Zsuzsi elmondása szerint nem egy kifelé kacsintgatós típus.

Ugyanakkor nem tagadta: általában eléri a célját, ha meg akar szerezni egy pasit. Eddig mindig sikerült, ha kiszemelt valakit magának, nem kellett ezért nagy erőfeszítéseket tennie.

Szereti viszont, ha a férfi irányít. Zsuzsi szerint kapcsolatfüggő is, hogy ki hordja a nadrágot.

De a nő azért maradjon nő, valamilyen szinten rendelje alá magát a férfinak - legalábbis maradjanak meg a női és a férfi szerepek - vélekedett a szépség.

Nem habozott a szépség, két hét után összeköltözött!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.