"Sanyi" álmában jön el - Nina átöleli a fejfát

Rába Tímea: A lányom szellemekkel diskurál

Meghökkentő dologgal kellett szembenéznie a szépséges sztárnak: gyermekét éjszakánként szellemek látogatják. Leginkább egy vele egykorú.

2010.07.08 12:30ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Rába Tímea foglalkozik ezotériával, így tisztában van azzal, hogy hétéves Nina lánya nem képzelődik. A kislány többször mondta már neki: éjszakánként, álmában meglátogatja őt egy Sanyi nevű kisfiú. Azt is hozzátette, édesanyja ne ijedjen meg, ha reggel nincs az ágyában, mert akkor Sanyival ment játszani, de majd visszajön. Szegény Sanyinak mindig veszekszenek a szülei.

Tímea azonban a temetőben is megdöbbent, édesapja sírjánál. Kislánya ugyanis megkérdezte: énekelhet-e a papának, és amikor a dal végén azt énekelte, "akit szeretsz, kapd el", átölelte a papa fejfáját, s azt mondta, látta, hogy ott állt. Timi pszichológus segítségét kérte, de profi szellemlátóhoz nem fordulna. Ha lánya szeretne erről szakemberrel beszélni, persze semmi akadálya - mondta el a Napi Ásznak a sztár.

Rába Tímeát annak idején mélyen megviselte, hogy elveszítette édesapját. Az egykori szépségkirálynő a Hal a tortán főzőműsorban való szereplése után mesélt korábban arról, mennyire meghatotta, amikor az asztaltársa, Torgyán József felajánlotta a fiatalabbaknak, szólítsák őt apunak.

Neki elhunyt édesapja jutott eszébe, és sírva fakadt. Timi akkor volt kénytelen átélni a nehéz időszakot, amikor gyermeket várt.

A mai napig gyönyörű családanya nem véletlenül néz ki remekül, nemrég elárulta: kényelmes diétával adta le legutóbbi terhessége után ráragadt kilókat.

Bébiételt evett, így koplalnia sem kellett, hogy visszanyerje alakját. Tímeának és politikus párjának egyébként három közös gyermeke született, Márk, Nina és Tamás Noel. Az első fiú már 15 éves.

Infarktusa volt Rába Tímeának?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.