Három gyerek után is fantasztikusan néz ki!

Rába Timi hollywoodi sztár módjára csinálja!

A mai napig gyönyörű családanya egy roppant kényelmes diétával adta le legutóbbi terhessége után ráragadt kilókat. Titka egyszerű, nem más, mint a bébiétel, amitől három gyerek után is fantasztikusan néz ki!

2009.03.26 17:15ma.hu
Bombázó 3 gyerek után is!

Döbbenetes módon sikerült leadnia több, mint 30 kilót a szépségnek, úgy hogy ugyanazt ette, mint a gyerekei! A modell még 1994-ben, első gyermeke születése után szembesült azzal a ténnyel, hogy a terhesség után 33 kiló maradt rajta. 

Timi azonban nem esett kétségbe, hiszen rutinos diétázó volt már annak idején is. Hogy ne kelljen a kalóriák számolgatásával foglalkoznia, és külön főznie magának, adta magát az ötlet, hogy bébiételt egyen. 

Timi ebédre és vacsorára egy-egy üvegnyit evett az üveges tápból, mindössze egy kiflivel! Szülése után egy évvel már bikiniben fotózták! - írja a Kiskegyed. 

Rába Timi sem állítja, hogy ezt a diétát bármeddig lehet tartani, ám ha testsúlya megnő, ismét előveszi a bébiételeket és egy hét alatt három kilótól is könnyen megszabadulhat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.