Zsengébbnek hazudta magát a szépség

Az igazi fiatalság! Négy éven át volt 22 éves

Megfosztottak szépségkirálynői címétől egy 27 éves nőt Nagy-Britanniában, mert kiderült, hogy hazudott koráról - valójában túl öreg hozzá.

2010.06.30 13:40MTI

Laura Annes négyszer próbálkozott megszerezni a Cornwall szépe címet, és az idén végre sikerült neki.

A viadal június elején volt, ám már június végére megfosztották királynői koronájától, ugyanis a felső korhatár 24 életév.

Hazudott Cornwall szépe - Fotó: news-relay.com

A szervezőknek az utólagos ellenőrzéskor azt tűnt fel, hogy Anness már 2006-ban is indult, 22 évesen.

Aztán 2007-ben szintén benevezett, és még mindig csak 22 esztendős volt. 2008-ban megint indult, ugyancsak 22 évesen. 2009-et kihagyta, de idén ismét nekigyürkőzött.

Miután a szervezőkben tudatosodott, hogy a nő már öt éve 22 éves, elvették koronáját. Ráadásként kiderült, hogy Anness még csak nem is cornwall-i, hanem Devonból ruccant át nyerni.

A nő nem élt vissza nyereményeivel, mindent zokszó nélkül visszaadott. A korábbi években egyébként még dobogós sem lett - jegyezte meg a The Daily Telegraph című brit lap.

Hétköznapi fiatal szépség nyert!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.