A zenész szerint roncsként kezelte pályatársa

"Révész tett tönkre" - Som Lajos égő volt a zenekarnak?

Az évek óta betegeskedő zenész állítja: az tette be neki végleg a kaput, amikor Révész Sándor gyakorlatilag kitiltotta a Piramis együttes 2006-os nosztalgiakoncertjéről.

2010.04.21 10:30Kiskegyed

Az elmúlt két és fél évben Som Lajos, a Piramis együttes egykori basszusgitárosa kórházról kórházra vándorolt.

A család kérésére sem pontos tartózkodási helyéről, sem egészségi állapotáról nem tudhat meg semmit a nyilvánosság. Most azonban az egyik napilap munkatársa összefutott vele a Nyírő Gyula Kórház büféjében, ahol a pszichiátriai osztályon kezelik.

„Kórházból kórházba szállítanak, pontosan nem is tudom már, épp mivel kezelnek. Állítólag nem meghatározott mozgásszervi problémákkal..." Majd hozzátette: az együttes frontembere, az énekes Révész Sándor felelős elsősorban az állapotáért.

Ugyanis szerinte az tette őt pszichésen tönkre, hogy a Piramis 2006-os nosztalgiakoncertjén csak három szám erejéig léphetett színpadra.

„Révész folyamatosan hangoztatta: fogadjam el, eljárt felettem az idő, roncs vagyok, és leégetem a zenekart, ha fent maradok a színpadon!" - kesergett Som Lajos.

Az említett lap online kiadásában az együttes egy másik tagja, Závodi János gitáros is megerősítette a történetet.

„Az egész botrány kirobbantója Révész Sándor volt, aki az egyik próbán csúnyán összeveszett Som Lajossal; egy nagyon régi, évtizedekkel ezelőtti vitájukat kezdte elölről. Az összeveszésük után Révész elrohant, és két hétig meg sem jelent a próbákon. A Piramisban mindig ő volt a hisztérika, de ez már mindenkinek sok volt" - mesélte Závodi János.

"Kitalálta, hogy legyen buli Som Lajos nélkül... Majd amikor tiltakoztunk, akkor azt mondta, válasszunk, vagy ő, vagy Som, vele nem lép fel. Mindezt két nappal a dupla koncert előtt! Végül a szervezők győzték meg, de onnantól egyfolytában alázta Lajost, ahol tudta, pedig ő már épp kezdett rendbe jönni... Ezt Révész tolta el, sajnos nem lehet ezt szépíteni, ő a ludas abban, hogy a barátom két és fél éve nem tud meggyógyulni! Pedig annyi tervünk volt..."
- adta hírül a Kiskegyed.

Két éve anyja sem láthatta a Piramis sztárját...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.