Sárkánynak tartja magát és ezer életet ad a zenész

Videóval- Kozsót újra lehet majd bántani!

A juj.hu Kozsóval beszélgetett, akinek nyakában a riporter egyből észrevette a sárkányfigurát. Ahogy az énekes-zeneszerző fogalmazott, ő maga egy sárkány, állandóan pörgős, soha fel nem adós, nyomulós, ezer életet adó emberke.

2010.03.27 16:30juj.hu

Így mondta. A helyszínen zajló divatbemutatóról beszélgetve elárulta: elájult Ördög Nóritól, azt pedig kifejezetten előre tudta, hogy Rúzsa Magdi nyerni fog énekesként.

A riporter provokatív kérdésére, hogy most Kozsó maga mitől jelenik meg mindenhol, talán újra lesz egy projektje is, a szamuráj igennel válaszolt s hozzátette: legalább lesz mit bántani vagy szeretni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.