"Úgy eltűnt a csaj, mint a szélvihar!"

Kozsó: Judy Nero elmenekült előlem

Bombaként robbant a hír, miszerint Judy Nero és Kozsó egy forró randevún ismerkedett egymással a minap - A zenésznél érdeklődtek, azóta hogyan alakult a kapcsolatuk, de nem érkezett túl biztató válasz.

2010.03.24 12:30Tabu tv

A nemrég még interneten barátnőt kereső Kocsor Zsolt a közelmúltban egy izgalmas randevú alkalmával próbálta meg rabul ejteni Judy Nero szívét. Mindezt a Bors adta hírül, de a Tabu Tv kíváncsi volt, hogy mi történt azóta a két híresség közt.

"Úgy eltűnt a csaj az első randi után, mint a szélvihar, úgyhogy várom, hogy jelentkezzen! Az este egy több órás beszélgetéssel kezdődött és folytatódott, majd elköszöntek és mentek egy fotózásra, én meg egy rádióba." - mesélte találkozásuk történetét a tabutv.hu riporterének Kozsó a Glamour Women of the Year gálán.

"Nem annyira egyszerű ez. A civilek körében sem egyszerű ismerkedni, de olyan körben sem egyszerű, ahol tele van hírességekkel maga körül az ember. Akinek jól megy, annak a magánéletére soha nincs ideje! Judy még telefonált Németországból, amikor megérkezett, de azóta eltűnt. Lehet, hogy elrabolták az UFO-k, vagy űrkörüli turnéra indult!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekes, aki már csak álnévvel mer próbálkozni a társkereső portálokon.

Kozsó hazudott és rosszul jött ki belőle?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.