Kamasznak és leányanyának lenni egyszerre...

Mindössze 29 éves Európa legfiatalabb nagymamája!

Giulia Elia, a dél- olaszországi Nápolyban élő 29 éves nő büszkélkedhet az Európa legfiatalabb nagymamája címmel. Ő 15 évesen hozta világra lányát, míg az mindössze 14 évesen megajándékozta anyját egy unokával.

2010.03.25 19:15ma.hu

Giulia, a friss nagymama elmondta: nem ilyen életet képzelt el Anna lányának, de a kezdeti sokkot követően most végtelenül boldog, hogy nagymama lett.

Családjukban egyébként nem furcsa, hogy ilyen fiatalon szülnek a nők: Anna a harmadik generációs kismama, aki ilyen fiatalon válik anyává.

A 18 éves apa, Antonio jelenleg az anyósával és kedvesével él egy fedél alatt, amíg meg nem alapozzák jövőjüket. Anna, a friss kismama a gyereknevelés miatt abbahagyta egy időre az iskolát, hogy teljes erejét a kisbaba nevelésére fordíthassa. Az apa is lelkesen kiveszi részét a kisbaba körüli teendőkből.

Hogy a kamaszlét és a kismamaság lelkileg mekkora terhet jelent a bakfisnak, könnyű megmondani: nehéz időszak vár rá. A hormonok is dolgoznak így szülés után plusz a felelősség, teher érzése is nyomaszthatja a fiatal anyát. Minden esetre sok boldogságot kívánunk nekik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.