Nagy az Isten állatkertje...

Az évtized gyilkossága: Társasjátékoztak vele, majd brutálisan meggyilkolták a férfit!

Méghogy nincs rabszolgaság! Ráadásul nem is egy elmaradott országról van szó most, hanem Angliáról, és azon belül is Luton városról. Itt ugyanis egy család abban lelte szórakozását, hogy befogadtak egy ágrólszakadt fiatalembert, éhbérért dolgoztatták és pusztán kedvtelésből megkínozták és megölték.

2010.03.10 16:21ma.hu/ fotók: skynews.com

Gyakorlatilag emberi ésszel fel nem fogható bűncselekmény látott napvilágot. Mindig van egy újabb és újabb elborzasztó bűntett, de hogy ez mindent felülmúl, az is biztos. Modernnek nevezett világunkban egy fiatal férfit arra kényszerített egy elmebeteg család, hogy minden igényüket kielégítse, és amikor ez kevésnek bizonyult, akkor halálra kínozták őt.

A buli kedvéért társasjátékoztak a legyengült férfi testével, és aki nyert, az megverhette őt. Amikor ez is unalmassá vált, akkor a nyertes levághatott egy-egy testrészt róla. Szerencsétlen férfi persze elvérzett, ekkor a család- az apa Antonio Watt, az anya Jennifer Smith-Dennis és a huszonéves gyerekek, James és barátnője, Natasha Oldfield, valamint Robert és barátnője, Nichola Roberts-, a vádak szerint feldarabolták a holttestet és a közelben levő Blue Lagoon tóba dobták.

Michael Gilbert, az áldozat, házimunkát végzett az angliai Lutonban élő családnál, ezért cserébe náluk lakhatott és enni is adtak neki. A család azonban rabszolgasorba taszította, minden mocskos munkát vele végeztettek el. A nap 24 órájában készenlétben állt, különben iszonyú kínokat kellett elszenvednie.

A magányos fiúnak senkije nem volt, ezért csöndben tűrte a megaláztatásokat. Enni és inni is éppen annyit kapott, mint amennyi az életben maradásához szükséges volt. Láncra verve tartották, mint egy kutyát és megbilincselt kezekkel hajtotta álomra fejét. Nemegyszer szökni is próbált, de soha nem járt szerencsével. Azaz, ha meg is szökött, fogvatartói utána mentek és erőszakkal vitték vissza őt szenvedései színhelyére.

Michael Gilbert, az áldozat

A csúcspont a meggyilkolása volt. Állatként mészárolták le, és szórták szét testrészeit. A bíróságot is elborzasztotta a vádirat. A brutális családtagokat vélhetően szórakoztatta a szerencsétlen szenvedése, ugyanis a házkutatás során videókat is találtak- rögzítették a kínzásokat.

A nyomozást az a tény indította el, hogy egy kutyát sétáltató pár felfedezte a tóparton a kart, a lábakat és a törzset; majd egy hónap múlva, a keresések eredményeként, a fej és más testrészek is előkerültek. A dolog pikantériája, hogy az ordító bizonyítékok ellenére is tagadja az elmebeteg család a vádakat.

Hogy hány meg hány ilyen sorsú ember élhet szerte a világban, belegondolni is szörnyű. És az tény, hogy hány elmebeteg készülhet ilyesmire, jobb ha bele sem gondolunk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.