Késtek a rendőrök, mert rossz címre mentek

Brutálisan gyilkolták meg az egyetemista lányt

Brutális módszerekkel meggyilkoltak egy húsz éves egyetemista lányt Pozsonyban a saját albérletében, az áldozat a behatoló megjelenése előtt fel tudta hívni a szüleit - de a segítség későn érkezett. Egy 23 éves csallóközi fiút vett őrizetbe a rendőrség.

2010.01.11 11:055perc.hu

A húsz éves csilizpatasi Simon Anikót szerda este ölték meg a Sibírska utcai albérletében. A lány azonnal felhívta a szüleit, mihelyt észrevette, hogy valaki be akar törni a földszinti lakásába, de a szülők és a rendőrök is késve érkeztek a helyszínre. Az áldozat torkát elvágták, hátán négy szúrt sebet találtak.

Az Új Szó napilap információi szerint a rendőrök rosszul hallották, vagy eltéveszthették a házszámot, amelyhez riasztották őket, a 31-es cím helyett az egyeshez igyekeztek. A lány az építészeti főiskola másodéves hallgatója volt - írja a kitekinto.hu Mint kiderült, a rendőrség még a gyilkosság napján őrizetbe vett egy 23 éves fiút Csallóközön csütörtökön, az illetőt gyanúsítják a bűntény elkövetésével.

A Dávid névre hallgató gyanúsított rendőrségi források szerint nem először kerül összeütközésbe a törvénnyel, de még soha nem ítélték el, áldozatát személyesen is ismerhette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.