Életben van a kisbaba

Brutális! Kivágták a csecsemőt anyja hasából, majd elrabolták

Szerencsére életben és a körülményekhez képest megfelelő állapotban találták meg a nyomozók az Egyesült Államokban azt a csecsemőt, akit korábban kivágtak édesanyja méhéből. A nő azonnal belehalt a "beavatkozásba", holttestét csak néhány nappal később találták meg a szomszédok.

2009.07.30 12:30ma.hu

A hatóságok már őrizetbe vették azt a két gyanúsított személyt, akik feltételezhetően elkövették ezt a brutális gyilkosságot és csecsemőrablást. Az anya holttestét hétfőn találták meg a bérelt lakásában, a Massachusetts állambeli kisvárosban.

Darlene Haynes mindössze 23 éves volt és már napokkal korábban meggyilkolták, majd ágyneműbe csavarták és egy szekrénybe rejtették.

A szomszédoknak gyanús lett a lakásból kiáradó bűz, így bejelentették az esetet.

A boncolás során az is bebizonyosodott, hogy a nyolcadik hónapban levő terhes nő hasából kivágták a magzatot, és fejsérüléseket is szenvedett az áldozat. A nőnek az egyik, 18 hónapos kislánya állami gondozásban nevelkedik, a másik kettő, egy 3 és egy 5 éves gyerekét a nagymama neveli.

A kisbabát egy másik városban, Plymouthban találták meg egy 35 éves nőnél, aki egy hajléktalanszállón volt másik társával. Azt hazudta a bejelentkezésnél, hogy a gyerek az övé, hat napja adott életet neki.

Ez gyanús volt a szálló alkalmazottainak és azonnal értesítették a hatóságokat. A gyilkos ismerhette áldozatát, ugyanabban a városban, Worcesterben lakott.

Rendőrségi források szerint a csecsemő jól van, kórházban vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.