Mostani párja mentette meg a színésznőt!

Pasi miatt akart öngyilkos lenni Ábel Anita

Nagy nevetgélések közepette egy megdöbbentő történetre is fény derült a sztárpárshow-ban - Ábel Anita életét egykor a jelenlegi férje mentette meg, akkor még ismeretlen emberként...

2010.03.09 06:50ma.hu - Fotó: netbaby.hu

Meghökkentő dolgot mesélt el a Szomszédok egykori Julcsija a Mr. és Mrs. című műsorban - Állítása szerint mostani párja mentette meg attól, hogy öngyilkos legyen! Ábel Anita egy férfi miatt akarta megölni magát, egy lánnyal beszélt telefonon. Krisztián, aki a lány mellett volt, nem bírta hallgatni a női nyöszörgést, és elkérte a kagylót. Majd egy teljes órán át vigasztalta Anitát telefonon.

Egy hét múlva a színésznő-műsorvezető elment az említett lánnyal szórakozni, és tudta, hogy Krisztián is ott lesz. Amikor meglátta, nagyot dobbant a szíve - árulta el a sztárpárshow-ban, már Krisztián oldalán Anita - adta hírül a Napi Ász.

Ábel Anita és a párja ma már boldog szülők is - 2008 augusztusában megszületett kislányuk, Anna Luca. A csinos sztár azóta elképzelni sem tudja, hogyan is lehetett meg eddig a kicsi nélkül...

Elmondása szerint még nagy pocakkal sem igazán tudott mit kezdeni az érzéssel, hogy hamarosan anya lesz. Kislánya születése után érezte azt, hogy végre felnőtt.

Ősi ösztönök törtek elő belőle, olyanok, melyeknek azelőtt a létezéséről sem tudott - mesélte korábban. A színésznő-műsorvezető egyébként egy alkalommal maga mentette meg a kislánya életét.

Ha ugyanis nem jók a reflexei, akár tragédia is történhetett volna: a babakocsiban tolt Anna Lucával a zebrán kelt volna át, amikor egy autós épphogy kikerülte őket.

Levetkőzne Ábel Anita?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.