Megúsztak egy szörnyű balesetet gyerekével!

Ábel Anita megmentette kislánya életét!

Ábel Anita nyár végére tervezi, hogy visszatér a képernyőre, de kislányát sokkal fontosabbnak érzi a karrierjénél, ezért nem vállal majd annyi munkát. Sőt még jobban odafigyel családjára és magára, amióta megúsztak egy szörnyű balesetet...

2009.06.18 12:42ma.hu

Kismamaként dermesztő élményben volt része nemrég Anitának. A zebrán tolta volna át a babakocsit, amikor egy száguldó autós épphogy kikerülte. – írja a Kiskegyed.

- " Az eset pikantériája, hogy egy nő ült a volánnál." – emlékszik vissza a színésznő.

– " Halálra rémültem! Ha nem ilyen jók a reflexeim, akár tragédia is történhetett volna. Nem figyelünk egymásra, s ez alól nem kivételek a kismamák sem. Ezért tetszett nagyon amikor megtudtam, hogy Görög Zita öntapadós cetlikkel járja a várost, s ha olyan autót talál, amely mellett nem lehet elférni a babakocsival, üzenetet hagy a szélvédőn…

Nyolc hónapos Ábel Anita kislánya, s a színésznő nemrég – igaz, csak egy hétre – visszatért a televízió képernyőjére. Bizonyára hiányoztak neki a tennivalók…

- " Nem vagyok bezártságtól szenvedő anyuka. Nagyon jól érzem magam itthon Anna Lucával, minden napunk egy-egy új kaland." – meséli Anita.

–" Ettől függetlenül persze jó érzés volt ismét kamerák elé állni. Ebből is látszik, hogy azt a kilenc évet, amit műsorvezetőként a televíziózásban töltöttem, nem lehet csak úgy kitörölni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy már mindenáron dolgozni szeretnék. Négy hónapja szerepeltem a Szombat esti lázban, de utólag úgy látom, az még korai volt. Most sem azért vagyok itthon, mert nem hívnak, sőt. Egyelőre lelkileg teljesen Anna Lucáé vagyok. És azt szeretném, ha ez még egy darabig így is maradna. Addig sem tétlenkedem, gőzerővel készülök a visszatérésre.."

Tudja meg Ábel Anita mit gondol a gonosz pletykákról!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.