Nagyot fordult az élete!

Ábel Anita: Most lettem felnőtt!

A műsorvezető ma már nem is érti, hogyan tudott eddig Anna Luca nélkül létezni. Szinte pontosan egy éve, a Csak csajokban láthattuk utoljára a képernyőn, és most újra elvállalta, hogy egy hétig vezeti a műsort.

2009.04.12 19:23rtlbulvar.hu

. Anita élete nagyot fordul az elmúlt évben, hiszen megszületett kislánya, Anna Luca, aki már elmúlt hét hónapos.

- Nemrég néztem vissza egy Vacsoracsata-adást, amelyikben még nagy pocakkal ücsörögtem. Akkor még nem tudtam mit kezdeni az érzéssel, hogy anya leszek, de amint megszületett a kislányom, 180 fokos fordulatot vettem. Azt is mondhatnám, hogy végre felnőttem, és teljes az életem
– mesélte Ábel Anita az RTL Bulvárnak.

A népszerű műsorvezető rengeteget változott Anna Luca érkezésével. Mint mondja, nagyon sokat tanult az elmúlt hónapokban, és olyan ősi ösztönök törnek elő belőle, amiknek korábban a létezéséről sem tudott. Ráadásul csak nagyon kevés munkát vállal, és őszig biztosan nem tér vissza, így mostanában a nap huszonnégy órájában kizárólag anyukaként tevékenykedik.

Anita szerint nem létezik aggódós és nem aggódós anyuka, csak anya, aki egész életében aggódik, hiszen már egy másik életért is felelős. Ugyanakkor próbálja viszonylag könnyedén venni az akadályokat, és inkább praktikus szülőnek tartja magát.

- Már a kórházban elhatároztam, hogy nem görcsölök rá semmire. Hiszen ha én nyugodt vagyok, és ezt érzi rajtam a kisbabám is, akkor ő is átveszi ezt a hozzáállást. Az idegeskedést inkább azokra a pillanatokra tartogatom, vagyis akkor rendezem le magamban, amikor nem vagyok egy légtérben a kicsivel.

Anna Luca igazán jó kislány, hiszen Anita büszkén mesélte, hogy eddig mindössze egy- két átvirrasztott, sírós éjszakájuk volt. Úgy érzi, hogy remekül egymásra hangolódtak kislányával. Ritkán vesz igénybe segítséget, hiszen szinte mindenhová viszi magával a kicsit. Ha pedig dolga akad, akkor az apuka vigyáz a babára.

A műsorvezető ma már nem is érti, hogyan tudott eddig kislánya nélkül létezni. Boldogan igazodik a ritmusához, és nagyon örül annak, hogy itt a jó idő, végre lekerül az anorák és a rengeteg rétegnyi ruha Anna Lucáról.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.