Tűsarkúban tréningeztek a sztárok

Hosszú combok, szexis pózok: Pirner Alma oktatta Serdült Orsit!

Pirner Alma oktató dvd-t forgatott a tűsarkú tréningjéről, ennek alkalmából egy közös edzésre hívta meg sztárbarátnőit: Serdült Orsit, Molnár Andreát, Pintácsi Vikit és Komonyi Zsuzsát. Hosszú combokból és szexis pózokból nem volt hiány!

2010.03.07 19:55

Ezúttal nem rúdtáncos tudását adta át sztárbarátnőinek Pirner Alma világbajnok showtáncos, hanem azt a mozgásterápiát mutatta be, amelyet táncosok, balettművészek, gyógytornász, térd- és bokaspecialista, valamint lábápolási szakértők segítségével fejlesztett ki, hogy a nők végre megtanuljanak szépen és magabiztosan járni a tűsarkú cipőkben.

Vannak olyan élethelyzetek egy nő életében, amikor muszáj felvenni a tűsarkút – mondta Pirner Alma. – Sokaknak komoly kihívást jelent a tűsarkú viselése, pedig ez a női öltözködés egyik szimbóluma. A stiletto tréninget és az oktató dvd-t azoknak fejlesztettük ki, akik szeretnék megtanulni, hogyan lehet könnyedén mozogni a tűsarkú cipőkben.

Pirner Alma napi 12 órát hordja a körömcipőjét, nem véletlen, hogy tavaly ő nyerte a tűsarkú futás celebes versenyét is. Az oktató filmjének forgatására elhívta sztárbarátnőit is, hogy bemutassa nekik a mozgástréning alapgyakorlatait.

Még Molnár Andrea profi táncosnak, a Szombat esti láz győztesének is tudott újat mutatni Pirner Alma, elsősorban a lazítógyakorlatok kapcsán. Serdült Orsi is lelkesen követte a tanári utasításokat, de az egyensúlyának megőrzésével időnként még gondjai adódtak.

A kifutók királynője leginkább a sportos öltözéket és a kényelmes cipőket kedveli, azonban a modell karrierjéhez kénytelen lesz tökéletesíteni körömcipős tudását. Pintácsi Viki és Komonyi Zsuzsa színpadi emberként már hozzászokott a tűsarkúhoz, de elárulták, hogy ők is fognak egy oktató dvd-t rendelni Pirner Almától, mert úgy érzik, van még mit tanulniuk.

A lányok a sok mozgástól igencsak kiszáradtak, így a sztárok stiletto tréningje végül könnyed üdítőzésbe torkollt, ahol koccintottak a szexis női lábak egészségére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.