Már nem az énekesnő csattogtatja a műfogsort

Klapka: Talán végre sikerül rágnia Mary Zsuzsinak!

Mostantól nem az énekesnő biztatja a nagyérdeműt arra, hogy vidáman és bátran harapjon műfogsorával az almába - Mary Zsuzsi exférje, Klapka György szerint ez nem is baj, mert legalább felszed pár kilót.

2010.01.07 09:30ma.hu

Mary Zsuzsi helyett hamarosan Kabos Gyula özvegye, Urbán Erika színésznő lesz az egyik legnépszerűbb műfogsorrögzítő reklámarca. Az énekesnő volt férje, Klapka György viszont örül annak, hogy nem Zsuzsi népszerűsíti mostantól a protézisragasztót - már felajánlotta neki, hogy kifizeti a rendes implantátumot, mert akkor legalább hízna egy kicsit.

Az énekesnő ugyanis szorgalmasan hordta a fogat, de Klapka szerint sem a fog, sem a ragasztó nem volt túl jó neki. Leadott 15 kilót, de ha lecserélheti a fogsorát, talán végre sikerül megrágni annyi ételt, amivel visszahízhat - mondta a műkereskedő a Napi Ásznak.

Mary Zsuzsi a közelmúltban összegezte az elmúlt évét, amit szívesen lezárt. 2009-ben ugyanis véleménye szerint több hibát is elkövetett, de tanult belőlük, és nem szeretné újra megtenni.

Eltökélte például, hogy igyekszik magát megvédeni a csalódásoktól. Korábban nagy port kavart kapcsolata a 21 éves, ludasi származású Tamással.

Mióta szakítottak, több férfi is igyekszik őt meghódítani, de Zsuzsi egyelőre nem gondolkodik komoly kapcsolatban.

Mint mondja, nem is képes rá - kap ugyan vacsorameghívásokat, sőt, már külföldi hosszú hétvégét is ajánlottak neki, de egyelőre nem szeretne partnert.

Az énekesnő úgy véli, ha pedig mégis rátalál a nagy szerelem, többé nem szeretné a nyilvánossággal megosztani magánélete részleteit.

Mary Zsuzsi most a karrierjére is koncentrál: húsvétig szeretne megjelentetni egy új lemezt, ezen kívül szívesen foglalkozik nagyfiával, Dennis-szel, akivel jelenleg együtt lakik.

Mary Zsuzsi nagyon sokat szenvedett - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.