"Nem a pár lesz a legfontosabb"

Mary Zsuzsi: Vacsorákat, külföldi hétvégét ajánlanak...

Az énekesnő nagyon népszerű az erősebbik nem képviselői körében, ám mint mondja, tanult a múlt év hibáiból - már nem szeretné megosztani magánéletét a nyilvánossággal. Mary Zsuzsi egyelőre nem is képes új kapcsolatra.

2010.01.04 12:30ma.hu

Bölcsebb szeretne lenni az új évben az énekesnő - Mary Zsuzsi úgy érzi, több hibát is elkövetett 2009-ben, amelyekből tanult. Bár naponta számtalan férfi ír neki levelet, igyekszik megvédeni magát a csalódásoktól. Mióta Zsuzsi nincs együtt 21 éves exbarátjával, sokan szeretnék meghódítani őt, kap vacsorameghívásokat és már külföldi hétvégét is ajánlottak neki.

A sztár azonban úgy véli, egyelőre nem gondolkodik komoly kapcsolatban, nem is képes rá - ha pedig mégis megtalálja az igaz szerelmet, nem fogja kiteregetni többé magánéletét. Húsvétig szeretne egy új albumot is megjelentetni, ezért most főként ezzel és a fiával, Dennis-szel foglalkozik - mondta el Mary Zsuzsi a Napi Ásznak.

Közel egy évvel ezelőtt nagy port kavart az énekesnő kapcsolata a nála negyven évvel fiatalabb, ludasi fiatalemberrel - Tamás és Zsuzsi a sztár egyik fellépése után ismerkedett össze.

A fiú idővel oda is költözött az énekesnőhöz, miközben a lapokban számtalan hír jelent meg egyáltalán nem szokványos kapcsolatukról.

Zsuzsi volt férje, Klapka György műkereskedő - aki a sztárral egy telken lakik - különösen meg volt döbbenve azon, hogy egykori párja egy nála jóval fiatalabb férfival van együtt.

Egy Mary Zsuzsiról megjelent cikket követően - miszerint ő Klapka garázsában él - valóságos nyilatkozat-háború indult meg kettejük között. Azóta az énekesnő bevallotta: sajnálja, hogy elvált Klapkától.

Elmondása szerint szíve ma is visszahúz hozzá, gyermekei apjához. Mivel édesapja nem nevelte, szeretethiánnyal küzdött és minden férfiban őt kereste. Egészen addig, amíg nem találkozott Klapka Györggyel.

Volt férje ugyanakkor meglepődött Mary Zsuzsi szavain, véleménye szerint egykori neje hetente változtatja a véleményét, volt, hogy a háta közepére kívánta az együtt töltött időt.

A telket pedig, ahol mindketten laknak, az énekesnő csak akkor fogja elhagyni, ha akad egy korabeli, jómódú férfi, aki miatt elköltözik - tette hozzá Klapka György.

Olvasson Mary Zsuzsi fájdalmas karácsonyáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.