"Abszolút áldozat vagyok!"

Voksán Virág nem szégyelli kiszivárgott fotóit

A modell azon teljesen felháborodott, hogy valótlan cikkek jelentek meg róla.

2010.01.02 14:48rtlbulvar.hu

Voksán Virág zsarolás áldozatául esett még tavaly, de a történet csak idén teljesedett ki igazán. A csinos modell a Cool Live műsorában mondta el Zimány Lindának és Müller Attilának a most előkerült pikáns képek történetét. Egy évvel ezelőtt saját használatra készített felvételeket Virág és akkori partnere. Ezek a modell pechére benne maradtak a barátja telefonjában, és a készüléket állítólag ellopták.

Ráadásul a modellt egy ismeretlen férfi még fel is hívta, hogy azonnal fizessen neki egymillió forintot, különben a képek nyilvánosságra kerülnek. Persze a lánynak eszébe sem jutott fizetni. Azóta viszont a zsaroló nem jelentkezett, talán megijedt, de a képek mégis közszemlére kerültek.

A hírességet nem érdekli, hogy mindeki megnézheti intim fotóit az interneten, amit tudott, már letiltatott, de így is maradt pár site, ahol a kíváncsi férfiszemek fellelhetik magángyűjteményét. Napvilágot láttak azonban olyan találgatások és pletykák is, miszerint a modell tervezte ezt így.

Virág így vélekedik erről:

- Ez valóban nem médiafogás, nem szerettem volna magán- és médiacélra pózolni. Ebben a sztoriban én abszolút áldozat vagyok –mondta Virág a Cool stúdiójában.

A celeb nem szégyelli a felvételeket, de nem is büszke rájuk. Egyébként semelyik lánynak nem ajánlja, hogy magáncélra engedjék magukat lefotózni, illetve ő soha többé senkivel nem fog ilyen szituációba belemenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.