Rájött: Nincs békés válás!

Videóval! Tibi bácsi magányosan tölti a Karácsonyt

Tibi bácsi rájött: nincs békés válás! Az ikonná vált műsorvezetőnek fájdalmasan telnek az ünnepek, hiszen idén vált el feleségétől, és ez lesz az első olyan karácsony, amit nélküle és gyermekei nélkül tölt.

2009.12.26 13:30Tabu tv

Dévényi Tibor családját rettentően megérintette lelkileg a pöttyös labda ura és volt neje közti válás, ám nem csak az a fájdalma a műsorvezetőnek: idén először tölti család nélkül a szentestét.

"A válás után ez az első karácsony külön. Idén külön karácsonyozik a család, ami nekem eléggé egy sarkalati pont, mert én eléggé egy büszke polgári családban nőttem fel, ahol nagyon nagy dolog volt a karácsony" - kezdi a tabutv.hu interjújában Dévényi Tibor, akinek látszólag nagyon fáj az egyedüllét.

"23-án a fiúk nálam lesznek. Jó kis buli lesz, nem akarok szentestét, mert nem szeretném, hogy kettő legyen belőle. Mivel későn nősültem, ennek most meg van a hátránya, mert nincs se anyukám, se apukám, se testvérem, nincsen senki. A gyerekek voltak, ezért nekem nagyon nehéz a karácsony" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a pontos labdák ura, aki az Esti Frizbi forgatásán bevallotta: nem volt békés a válásuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.