SP csak a pozitív oldalát látja a pletykáknak

Egyesek szerint AIDS-es a magyar tinik kedvence!

Megdöbbentő híresztelés látott napvilágot a minap - SP-ről, a fiatal énekesről több internetes oldalon az jelent meg, hogy súlyos beteg, HIV-pozitív.

2009.11.27 07:30ma.hu - Fotó: spmusic.hu

AIDS-esnek állították be több internetes oldalon SP-t, ám a rosszmájú pletyka szerencsére nem igaz. A fiatal sztár elárulta, tud a híresztelésről, de azt kell mondja, eddig ennek csak pozitív oldalát tapasztalta. Olyan ismerősei is elkezdtek ugyanis érdeklődni hogyléte felől, akikről már nagyon rég hallott.

SP úgy véli, nem rázza meg különösebben a pletyka, hiszen ha mindent a szívére venne, már valószínűleg megbolondult volna. Azzal azonban tisztában van, hogy a mai fiatalok milyen felelőtlenül tudnak szórakozni, nem figyelnek a biztonságra. Az AIDS világnapja közeledtével így a védekezés fontosságára hívná fel a figyelmet - adta hírül a Napi Ász.

A fiatal énekesről nem először jelenik meg álhír, amely kellemetlen helyzetbe hozza. Tavasszal a sztárt hírbe hozták az egyik legismertebb, csinos hazai modellel.

Zimány Linda és SP nagyon jó barátok, ám azt nem gondolták volna, hogy a lapok felfújják és kifordítják a dolgot. Hidegzuhanyként érte őket a hír, amikor rájöttek, állítólagos kapcsolatukról cikkeznek az újságok.

Linda már több esetben indított pert hasonló okok miatt. A Cool tévé műsorában akkoriban SP-vel együtt tisztázták, mi is van köztük.

Rengeteget járnak együtt szórakozni, és nagyon jóban vannak, de sosem vágytak többre a barátságnál - szögezték le.

Linda és SP dühítőnek tartották, hogy őket senki sem kérdezte meg a híreszteléssel kapcsolatban. Örülnek azonban annak, hogy az efféle kellemetlen szituációk nem inogtathatják meg biztos lábakon álló barátságukat.

Videóval - Leírták SP-t?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.