A színésznő állítja: csak őszinte volt

Fenyegetőzés, sms-csata - Terry Black feljelenti Némedi Marit

Egyre bonyolultabbá válik az előadóművész ügye - Terry Black eldöntötte, hogy egy tegnap tett, valótlan nyilatkozat, valamint a neki küldött négyszáz üzenet miatt feljelenti Némedi Marit, aki azonban állítja: csak őszinte volt...

Csete-patéba torkolott Terry Black vacsorája képgaléria

2009.10.20 07:30ma.hu

Mi lesz ebből? Tegnap jelent meg a hír, miszerint egy névtelen feljelentő kéri, vizsgálják ki Terry Black gyermekeinek életkörülményeit. A cikkben Némedi Mari, az élettársa is megszólalt.

A cikk óta azonban számos sms-t kapott Terrytől, elmondása szerint fenyegető hangnemben. Az egykori transzvesztita előadóművész azt ígéri Marinak, hogy feljelenti a bíróságon, az adóhivatalnál és a színész szakszervezetben is.

Kovács Erzsi táncdalénekes is megszólalt az ügyben, mondván, 25 évnyi barátság után mostanság nem áll szóba Terryvel, bizonyos okok miatt már nem kíván vele közösséget vállalni.

Dr. Mile Attila ügyvéd a Napi Ásznak elmondta: ha Rácz Károly, alias Terry Black vétkessége bebizonyosodik, akár öt évig terjedő börtönnel is bünthethetik. Súlyosbító körülmény, ha ezt a két gyerek sérelmére követik el.

Terry Black jelezte: áll a börtönbüntetés elé, majd először azt nyilatkozta: csak megköszönte Némedi Marinak az egyik lapban tett nyilatkozatát, de hozzátette: valóban feljelenti. Mint fogalmazott, nem név nélkül, névvel jelenti fel, többek között a tegnap tett valótlan nyilatkozatáért és a neki küldött, mintegy 400 sms miatt - írja a Napi Ász.

Némedi Mari az egyik tegnapi lapban arról beszélt, hogy Terry Black-et névtelenül feljelentette valaki.

Azt kéri, vizsgálják meg nevelt gyermekeinek, Daninak és Fanninak az életkörülményeit. Azzal indokolja mindezt, hogy a kisfiú és a kislány szellemi és fizikai feljlődése nem biztosított.

A feljelentés kitér arra, hogy a két kisgyermek élősködőktől szenved, amit Fanni óvodájában is észleltek már.

Némedi Marit meglepte a dolog, de mivel úgy volt vele, ha valóban ügy lesz ebből, őt is meghallgatják, és nem hazudhat, az érdeklődésre azt mondta, hogy a feljelentés igaz.

Úgy vélte, az is valós, hogy Dani és Fanni a nyáron gyors egymásutánban fejtetűt kapott. Erről Terry Black-et a bölcsődéből is értesítették, de nem foglalkozott vele.

Némedi Mari szerint azt állította, hogy tőle, a színésznőtől kapták el a gyerekek a tetűt. Ő ezt kikéri magának, hozzá rendszeresen jár a takarítónő is - tette hozzá.

Azt is elmondta, hogy több alkalommal ő és a barátai voltak, akik rendbetették időről-időre Fannit és Danit. Elmondása szerint a gyerekek hetekig voltak nála úgy, hogy Terry Black nem érdeklődött a hogylétükről.

Némedi Mari hozzátette: Terry nem túl kedves nyilatkozatokat tett róla mostanában. Bemutatta például új barátnőjét, úgy, hogy annak nincs a legcsekélyebb valóságalapja sem.

Nyomozni fognak Terry Black ellen?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.