Terry Black állítása kiverte a biztosítékot

"Nős, kétgyermekes férfi lehet az apa" - Perelne BB Évi anyja!

Perelni készül a volt valóságshow-győztes édesanyja, miután Terry Black a minap a Reggeliben szinte teljes bizonyossággal állította, hogy Párkányi Évi babájának apja egy kétgyermkes, nős férfi - utóbbi pedig beismerte, hogy volt szexuális kapcsolata a lánnyal...

2009.09.22 07:35ma.hu

Elfogyott a türelme, perrel fenyegeti BB Évi édesanyja Terry Black-et és azt a férfit, akiről az előadóművész állítja: ő ejtette teherbe Évit. A Big Brother volt győztesének mamája besokallt, amikor Terry és pártfogoltja a médiában elhíresztelte, hogy a kétgyermekes, nős férfi lehet a születendő baba apja.

Évi anyja biztos benne, hogy ez a férfi sosem találkozott a lányával, s kész a hazugságvizsgálatot is vállalni. Szerinte felháborító, hogy vannak emberek, akik ilyesmivel akarnak az érdeklődés középpontjába kerülni. Bírósághoz fordul, és kérni fogja az állítólagos apa hazugságvizsgálatát is - szögezte le.

A férfi, akinek Terry Black egyengeti a karrierjét, csak annyit mondott, a válaszadás előtt felveszi a kapcsolatot ügyvédjével, de sem a hazugságvizsgálatot vállalását illetően, sem arra nem felelt, lefeküdt-e Párkányi Évivel. Terry Black áll a per elébe, s hozzátette: ő a műsorban annyit mondott: lehet, hogy a párfogoltja az apa - adta hírül a Napi Ász.

BB Évi sorsa újfent akkor került az érdeklődés középpontjába, amikor júliusban kiderült, hogy a lány második gyermekét várja, ráadásul akkor már a hetedik hónapban volt, és nem tudta megmondani, kitől esett teherbe.

Úgy fogalmazott: az apa bárki lehet. Az egykori Big Brother-győztesnek már van egy kisfia, János Noel, akit azonban a nagynéni nevel.

Nem sokkal a terhesség meghökkentő híre után a sajtóban megjelentek az információk arról is, ki lehet a születendő baba édesapja.

Előkerült egy Kaposvár-szerte ismert, hajléktalan férfi, aki állította: többször is lefeküdt Évivel, és bizony egy-egy bormámoros éjszakán nem biztos, hogy megfelelően ügyeltek a védekezésre.

Az Ozzy becenévre hallgató férfi azonban elmondta, hogy ha övé a baba, akkor sem tud mit kezdeni a helyzettel, ugyanis már van tizenkét gyermeke és fedél nélküli.

BB Évi eközben pár héttel ezelőtt bekerült egy budai pszichiátriára. Mostmár bármikor megszülethet a kisgyermeke.

Édesanyja nemrég úgy nyilatkozott, nemcsak lánya betegsége ejti kétségbe, hanem az is, hogy a lapok fűvel-fával összeboronálják Évit, és mutogatják az állítólagos apa fotóját is.

Évi állapotával kapcsolatban nem titkolta, hogy a lány skizofrén, tudathasadásos állapotban van. Csodával határos, ha valaki ebből teljesen felgyógyul. Az orvosok szerint van remény, de a jelenlegi nehéz helyzetet valahogy túl kéne élni...

A volt valóshágshow-sztár édesanyja szomorúan azt is hozzátette: bár vannak lányának teljesen tiszta pillanatai, máskor viszont arról sem tud, hogy babát vár. Sőt, meggyőződése, hogy az első fiával terhes, és Jancsikának szólítja.

Elmebetegek közé zárták BB Évit - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.