"Nem hagyom, hogy legyőzzön a kór!'

Terry Black fél tüdővel is végigcsinálja

Noha komoly műtéten esett át, az előadóművész ma már sokkal jobban van - Tudja, hogy újabb operáció is vár rá, de fél tüdővel is talpon akar maradni, hogy felnevelhesse a gyermekeit.

Így főzött Terry Black a vendégeinek! képgaléria

2009.08.26 11:20

Csak öt év múlva jelentheti ki Terry Black, hogy győzött - Az előadóművész komoly operáción esett át. Van még egy csomó a mellében, emiatt már nyáron meg kellett volna műteni - ő azonban vár vele őszig, mert a nyarat a gyermekeivel együtt szeretné élvezni - mondta el Terry Black a Kiskegyedben.

A sztár visszaköltözött a Duna-partra budapesti lakásából. Itt olyan nyugalom veszi körül, hogy nem tud betelni vele.

Terry Black most is elszív néhány cigarettát nap közben - nem gondolja úgy, hogy kísérti a sorsot, ugyanis náluk anyai és apai ágon is genetikailag kódolt a tüdő- és a májdaganat. Hiába nem iszik vagy dohányzik valaki, Terry tapasztalatai szerint nem lesz hozzá kegyesebb a sors - mondta a Kiskegyedben a sztár.

Ő egyébként úgy érzi, hogy a fia, Danika örökbefogadása körüli ötéves küzdelem és stressz sokkal inkább felelős volt azért, hogy betegsége kialakult...Lehet, hogy ha ez nincs, a rák csak húsz év múlva támadja meg.

Az előadóművész ma is otthonában őrzi egy aranyozott fémdobozban édesanyja hamvait. Jó érzés, hogy mellette van. Naponta beszélget vele, sőt, kisfia, Danika is szokott köszönni lefekvés előtt a mamának - árulta el a Kiskegyedben Terry Black.

A sztárnak azért most is kijut a stresszből. A lapban elmondta, nagyon felháborítja, hogy jó barátja, Anettka körül kialakult ügy miatt bíróságra kell járkálnia, és ez a gyerekektől veszi el az időt.

Egyébként ő nyugodtan alszik. Mint mondta, valóban kölcsönadott Anettkáéknak, ám nem tíz-, hanem ötmillió forintot, illetve ennyi értékű ékszert - de ezt a pénzt, ami miatt az APEH vizsgálódik, ő gyűjtötte össze. Hiszen nem fillérekkel tért haza Németországból, ahol 30 évig dolgozott.

A kilencvenes években ráadásul itthon is futott vele a szekér, az első melegbár tulajdonosaként Terry Black jól keresett.

Az előadóművész a Kiskegyedben elmondta: eldöntötte, hogy felneveli Danikát és Fanny-t. A két gyerek és a kedvenc állatai is sok energiát adnak neki.

Vannak persze rossz napjai. De igyekszik sokat relaxálni és pozitívan gondolkodni. Nem hagyja, hogy legyőzze a kór! Főleg, hogy betegsége alatt felélte tartalékait, és dolgoznia kell, hogy mindent megadhasson a szeretteinek.

Terry Black jelenleg énekeseket, zenekarokat menedzsel, és cigánynótás műsorral járja az országot. Újra belefogott a könyvírásba is.

A sztár a Kiskegyedben elmondta, hogy a gyerekei szinte semmit sem tudnak betegségéről. Azon a napon, amikor őt műtötték, egy ismerőse állatkertbe és vidámparkba vitte Danit és Fanny-t.

A gondok csak akkor kezdődtek, amikor a hatéves Dani már el tudta olvasni az újságokat. Megijedt: azt kérdezgette, miért kell meghalnia az apjának - mesélte Terry Black.

Az előadóművész szerint nem kis munkába került, mire meg tudta nyugtatni a fiát, és tudatosította benne, nem törvényszerű, hogy ő meghaljon.

Előtte ne dohányozhat azóta. Eldugja a cigarettát, de Terry lánya, Fanny visszacsempész egy-két szálat.

Terry Black elárulta: volt, hogy elgondolkodott azon, nem volt-e késő örökbefogadnia. De rengeteg örömet kap a gyermekeitől, és mindig bebizonyosodik, hogy egyáltalán nem volt késő - adta hírül a Kiskegyed.

Feljelentették Terry Black-et és volt párját is - Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.