Szűk családi körben temették a színészt

Képekkel! Örök nyugalomra helyezték Bujtor Istvánt

Örök nyugalomra helyezték csütörtök délután a balatonszemesi temetőben - szűk családi körben, rendkívüli biztonsági intézkedések mellett - Bujtor István színművészt, rendezőt, a veszprémi Petőfi Színház igazgatóját.

Bujtor István temetése képgaléria

2009.10.01 14:58MTI/ ma.hu/fotó: MTI

Bujtor István sírja bátyjának, Latinovits Zoltán színművésznek a nyughelyével szemben és édesapja sírja közelében van. A balatonszemesi temető bejáratait 10-15 óra között biztonsági emberek zárták el, az elhunyt családtagjai autókkal mentek be, illetve távoztak a több mint egyórás temetési szertartást követően.

Lerótták a sírnál kegyeletüket koszorúk, virágok elhelyezésével és főhajtással Veszprém Megye Közgyűlésének vezetői és a Petőfi Színház teljes társulata is. Ez a kegyeleti megemlékezés sem volt nyilvános.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.