Balatonszemesen temethetik el a színművészt

"Más ember lettem" - Bujtor István a halálról beszélt utolsó interjújában

Valószínűleg otthon, Balatonszemesen helyezik örök nyugalomra a múlt pénteken elhunyt Bujtor Istvánt - A színművész- és színházigazgató utolsó interjújában a halálról beszélt...

2009.09.29 08:45Fotó: bomon.hu

Balatonszemesen, testvére, Latinovits Zoltán mellé temetik majd nagy valószínűség szerint Bujtor Istvánt - tudta meg a sonline.hu.

A Veszprémi Petőfi Színház igazgatója imádta a Balatont, minden Balatonszemeshez köti a családot, és itt él az édesanyja, a jövőre már századik életévét betöltő Tinka néni.

A temetés helyét illetően Balatonszemes hivatala nem erősítette meg a sonline.hu értesülését, de nem is cáfolta.

A szemesi temető az elmúlt években zarándokhely lett, hiszen Latinovits Zoltán síremlékéhez sokan látogatnak ki. Úgy tűnik, Bujtor István is testvére mellett nyugodhat majd.

A Napi Ász arról számolt be, hogy a színházigazgató a Playboy-nak adott életében utoljára interjút, s ebben fájdalmas emlékeket idézett fel: családtagjai halálát.

Arról beszélt, hogy három olyan haláleset történt környezetében, melyek miatt más ember lett belőle. Meghalt Kozma Pici, kétszeres nehézsúlyú olimpiai bajnok, azután elment az édesapja, és persze Latinovits Zoltán, a testvére.

Bujtor István úgy fogalmazott: csak akkor döbbent rá, mi történt, amikor a koporsót kellett kiválasztania. Szerettei halála után egyfajta elszámolatlanság volt benne.

Addig egy kicsit játék volt számára az élet és a pálya, azóta viszont azt érezte: ha méltó nem tud lenni, legalább méltatlan ne legyen hozzá. Bujtor István azt mondta: talán ekkor vált minden értelemben felnőtté.

Candida végzett Bujtor Istvánnal? - Olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.