Sarlatán osztja az észt

Durva: egy tudós vérbe adott parfümmel gyógyítaná az AIDS-t

Meghökkentő ötlettel állt elő egy kazahsztáni tudós: szerinte parfümöt kell a vérbe injekciózni, s ezzel gyógyítható az AIDS.

2009.09.16 11:45ma.hu

Veszélyes módszert javasol az AIDS gyógyítására egy tudós, bizonyos Beine Karzhaubaeva, a kazahsztáni Tolebinsk-ből.

Véleménye szerint pafrüm fecskendezése a vérbe hatásos gyógymód. Arra is felhívta a figyelmet, hogy drága parfüm a legjobb a gyógyításhoz.

A sarlatán tudóst elítélik a hivatalos szervek, és kihangsúlyozzák, hogy nemhogy az AIDS gyógyítására nem alkalmas a parfüm, de egyébként sem szabad a szervezetbe fecskendezni.

Minden egészséges emberre nézve is rendkívül veszélyes az ilyesmi - figyelmeztetett dr. Kozhahmet Mahirov a kazahsztáni AIDS-ellenes központ munkatársa - írta meg az Ananova hírügynökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.