Nagyon élvezte, de még nem jön vissza

Palotás Petra nem engedte szóhoz jutni Horváth Évát!

Újra feltűnt a képernyőn a csinos műsorvezető, Palotás Petra - A sztár boldog édesanya, aki csak egy adás erejéig ugrott be a Csak csajokba, de Horváth Éva alig jutott szóhoz mellette...

Képekben a gyönyörű, szexi Palotás Petra! képgaléria

2009.09.08 08:40ma.hu

Minden idejét nyolchónapos kislányával tölti Palotás Petra, de a héten elfogadta a meghívást a Reggelibe. A Csak csajok című műsorban Horváth Éva partnere volt, s annyira belejött a beszélgetésbe, hogy társát alig hagyta szóhoz jutni, persze főleg babás kérdések terén...

Petra elmondása szerint jól kiegészítették egymást Évivel, de a babás témákban ő nyilván jobban feltalálta magát. Nagyon élvezte a forgatást, de egy ideig még nem akar visszatérni a képernyőre - árulta el Palotás Petra a Napi Ászban.

Januárban lett édesanya a csinos műsorvezető. Kislánya, Bora Hamburgban született meg. Petra párja, Mirko ugyanis Németországban dolgozik, így a kis család is ott él jelenleg.

Petra boldog, hogy a kedvese érzelmileg is a támasza. Amiatt is szerencsésnek érzi magát, amiért ugyanúgy kiveszi a részét a babázásból, mint ő. Fürdeti, pelenkázza és altatja a kislányt.

Palotás Petra és családja egy-két évet még biztosan Németországban marad. Jelenleg élvezi az anyaszerepet, nem szeretne lemaradni a kis Bora fejlődésének egyik állomásáról sem.

Nem tagadja, a munka hiányzik neki, ahogyan a kollégái is, a napi forgatás azonban nyilván nem férne bele az életébe. Egy-egy alkalmi felkérésnek mégis örül.

Megmutatta a kislányát Palotás Petra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.