A műsorvezető soha nem felejti el

Palotás Petra minden pillanatot szeretne megélni!

Palotás Petra kislánya, Bora január 8-án látta meg a napvilágot, Hamburgban. A műsorvezető élete teljesen megváltozott, amióta édesanya lett.

2009.07.15 17:10rtlbulvar.hu

- Bora körül forog a világ, de azt hiszem, ez így természetes. Ő a szemünk fénye, a boldogságunk – mondta a műsorvezető az RTL Bulvárnak.

Nagyon szerencsésnek érzem maga, hiszen Mirko nagyszerű társ, és ez abban is megmutatkozik, hogy nem csak érzelmileg a támaszom, hanem a gyakorlatban is. Imádja a lányát: fürdeti, pelenkázza, altatja. Persze, a gondozás oroszlánrésze azért az enyém, hiszen napközben én vagyok otthon Borával.

Petra és családja jelenleg Németországban élnek, és azt mondja, egy-két évig még biztosan ott is maradnak. Az anyukának ugyan hiányoznak a kollégák, de még nem tervezi, hogy visszatér a munkába.

- Nagyon élvezem az anyaszerepet. Számomra ez a beteljesült boldogság. Éppen ezért szeretném Bora fejlődésének minden mérföldkövét teljességében megélni. Sosem felejtem el az első mosolyát, vagy amikor először megfordult. Ha dolgoznék, ezek az élmények lehet, hogy kimaradnának az életemből. Persze, hiányoznak a kollégák, ám a napi forgatás még jó darabig nem fér bele az életembe. De egy-egy alkalmi felkérésnek örülnék.

Ha Palotás Petráék hazajönnek, szívesen töltene pár napot Tihanyban. Bár a tévés nagy utazó hírében áll, egy hat hónapos picivel messzi, egzotikus útra még nem vállalkoznak.

Tudjon meg még többet Palotás Petra kislányáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.