Nem volt komplikáció a szülésnél

Megszületett Palotás Petra kislánya!

A baba érkezését a két ünnep közé jósolták az orvosok, így egy kissé megváratta a szüleit! - Tegnap délben megszületett Palotás Petra kislánya.

Képekben a gyönyörű, szexi Palotás Petra! képgaléria

2009.01.09 12:15ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Szerencsére semmi probléma nem volt, s noha korábbra jósolták érkezését, tegnap világra hozta kislányát Hamburgban Palotás Petra.

A kicsi, aki a Bora keresztnevet kapta, 4200 grammal és 53 centivel született, komplikációk nélkül. Petra papája betegsége miatt nem tudott ott lenni a kórházban, de édesanyja minden igyekszik segíteni lányának az első napokban - tudatta a Blikk.

Palotás Petra és Hamburgban élő kedvese, Mirkó már nagyon várta első gyermeke érkezését.

A csinos kismama az ősszel szűk családi körben férjhez is ment választottjához - igaz, a hírek már korábban elterjedtek arról, hogy Petra és párja már férj-feleség, csak nem tudatták ezt a nyilvánossággal.

Petra és kedvese javarészt távkapcsolatban élt az évek során, mivel a műsorvezetőt Magyarországhoz kötötte a munkája, míg Mirkót Németországhoz.

A csinos sztár nagyon bízott benne, hogy ezúttal minden rendben lesz a terhessége alatt - Nagyon keveset dolgozott, igyekezett kímélni magát.

Palotás Petra és Mirkó ugyanis egy magzatukat már elveszítették. A műsorvezető az ötödik hónapban járt, amikor megtörtént a baj.

Nehezen tette túl magát a megrázkódtatáson, s valóságos csodaként élte meg, hogy három hónappal a történtek után teherbe esett.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.